Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Rött är gött! 

Har kommit ett paket med massor av läppstift så jag tog och testade den röda:) skulle bara använda den till att pussa på Ellion dock 🙈🙌🏼 ni får se resten av färgerna imorgon! 

Vet inte vad det är, men helt plötsligt har intresset för att fixa sig och sminka sig kommit tillbaka efter ett uppehåll på 9 månaders graviditet.  

Intresset har funnits där sedan tonåren,då var den VÄRST! Kunde inte kliva utanför dörren utan smink. Fast så är det inte nu, kan gå osminkad vart jag vill men jag tycker det är fint och roligt. 

Intresset för nya produkter , färger och testa olika tekniker har vuxit fram de senaste månaderna. Typ någon 30 års kris ?😂😂🙈

När jag var yngre (eller fram tills några år tillbaka) så ville jag bli make up artist! Det var min stora dröm! 

Jag sökte in till en skola utanför Stockholm men kom aldrig in, för kommunen ej betalade den. Men då bodde jag i en liten kommun, idag bor jag i Stockholm dock. 

Idag vill jag hellre jobba med det jag gör och lägga till fillers utbildningar och frisör/hår, mer än att bli make up artist, men tanken har slagit mig om jag ska ta någon sådan utbildning iallafall så har man det svart på vitt dessutom. Det är liksom ett intresse, hobby som är ett arbete. Inga måndags ångest här inte 😉 drömmen är väl att driva en salong i framtiden! Jag hade en möjlighet faktiskt men jag fegade ut 🙈 var dessutom höggravid. Jag känner att jag är ny inom denna bransch och vill jobba och få mer erfarenhet innan.

Jobbar du med något kul? 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”Rött är gött! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *