Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Dreggla och gegga med stil . 


Eftersom bebisen börjat äta gröt och puréer så behöver han skydda kläderna ifrån kladd och spill , dessutom så har han börjat deeggla massor , och såklart kräks . 

Hämtade ut ett paket igår som låg och väntade ifrån Elodie details med allt detta. Nyheterna från årets kollektioner. Har ju skötväska i samma design som en av haklapparna. Så, nu äter vi och geggar ner oss med stil 😉✌🏼

Dreggeltiden är kommen, allt hinner bli blött på tre sekunder. Kanske tänder ? 

Idag blir han 5 månader också :) men 5 månaders bilden får ni se sen! 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *