Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

5 månader och bebisdejt.

Idag blir Ellion hela 5 månader gammal . Det är sååååååå sjukt! Att han funnits i 5 månader. Och börjar bli så stor. Det är riktigt sjukt hur tiden tickar iväg ….


Ellion 5 månader. 

Vi hann träffa en bebiskompis idag, Silas! Han är född 18 dagar efter Ellion. Och det är också hennes fjärde barn. Vi har varit bekanta men aldrig riktigt umgåtts, men nu när vi båda bor på samma ort och har bebisar lika gamla kan det vara kul att umgås på dagarna. 


Ellion började bli arg när silas fick sitta i hans vagn 😂 jag borde filmat det! Han började sparka bort han och göra ljud mot han haha . Det såg ut som ett slagsmål , bebisar emellan 😂🙈 

Min navel sved och ömmade men jag måste ändå röra mig lite. Idag var det första gången sen operation jag bar Ellion . Har gått 9 dagar nu. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *