Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

När man måste orka vidare .. 

Sedan igår och det ca en vecka efter op har jag slutat ligga i sängen och börjat sakta men säkert försöka komma igång med livet. 

Visst svider det stramar och känns, rumpan gör jätte ont , jag vet inte varför ? 

Som om jag tränat massor!! Kanske för  jag fått ligga på den massor ? Magen är super läskig , 4 operations hål, svullet blodigt och deformerat . Naveln är jätte deformerad . Dom tog ut organet genom naveln , blir knäsvag bara av tanken.

Men någonstans tog jag mig styrkan att orka åka skridskor med barnen. Dom har fått egna skidskor och ville inviga dom. 

Värktabletter och så gick jag sakta. De två äldsta är i princip inga problem , dom vet att jag varken kan bära och har ont och de klarar sig själva , men jag har uppsyn, sitter på en bänk och tittar på. Dom sätter på sig allt själva och klarar sig på isen själva. Så jag kände att det skulle funka att jag sitter och tittar på idag.

Tog en stor risk som tog med Chloe också som är i den SJUKASTE SJUKASTE trotsåldern jag någonsin beskådat, fröknarna på dagis hade ju ett möte med mig innan op om Chloe alltså jag kände igen allt de sa , att de blir helt matta av henne kan jag tyvärr inte styra , jag gör så gott jag kan sen om hon är överenergisk kanske lugnar sig med åren ?alla är olika.  Man blir typ chockad av orden hon vräker ur sig och sakerna hon gör. Är det såhär trots känns !?!? Hon säger NEJ till allt, hon hör inget lyssnar inte och skriker så högt det bara går om man säger emot henne 😂 sen kan hon också lägga sig plant på marken osv och det är inte så kul med operationsärren 🙈 men jag har kontroll över trotsen de flesta gångerna , jag har en tendens att lyckas ÖVERVINNA otrevliga , dryga , trotsiga barns attityder 😉 räcker med ett snabbt hot om något önskvärt eller så, så kniper de igen och lyssnar igen. I detta fall ingen McDonalds , och där höll jag mitt ord. Chloe fick syn på McDonalds och grät och skrek , nej! Jag vägrade ge med mig. Innan var planen McDonalds men så handlade jag mat, kände att det skulle bli onödigt att äta på McDonalds när jag precis handlat mat . Och så började hon tjafsa så nej, straff och belöning gäller här. Är man olydig får man absolut inte som man vill, i detta fall McDonalds. Men så slutade det ändå med pizzerian 🙈😂 fast det var senare och MITT beslut, så det var JAG som bestämde . Man måste visa vart glaset ska stå;) annars lär sig inte barn. Jag må vara benhård med regler (ni anar inte) men det hjälper dom senare i livet. Till en viss del kan barn bestämma men inte så det går överstyr, det är så man skapar bortskämda monster. 

Hon ville följa med idag, Så jag  tänkte att jag skulle fixa det. Det gick bra till och från men så kom trotsen. Men jag lyckades hem iallafall. På hemvägen när det lugnat ner sig med tjafset så svängde vi in på videobutiken och köpte godis och glass.

Ikvlll värmer vi oss i soffan , äter gott och ser på Netflix! 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *