Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Happy friyay

Idag har jag för första  gången sen operation vågat ta mig mer steg och utanför dörren. Det stramar sticker och känns men jag överlever med smärtstillande . Känner mig så sliten , detta slet rejält på min kropp och ansikte . Ryggen värker också , men det stod i papperna att det är vanligt med smärtor i rygg då de slitit och hållit på med ens organ . 

Nu tar vi helg! Film och chips. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *