Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Dagarna efter operationen …

Idag är nog den dagen jag är mer levande än sövd. Jag vaknar i princip ca 12 på dagarna , jag är helt slut av att de opererat mig två gånger nu och hållit på. I mina journaler står det också att det var svårt att väcka mig? jag är uppe på benen under korta stunder då jag blir yr och andfådd för långa stunder. Ser ur som ett vrak och är supersvag.

Jag äter soppor och flytande då min mage inte kommit igång ännu, det är jätte läskigt att äta tycker jag. Främst är jag rädd att få ont och sedan så mår jag dåligt bara. Puréer och soppor funkar bra just nu!

En dag i taget, snart har jag kraft igen. 

Jag är mer öm än har ont, det kan sticka till lite ibland och det är obehagligt att vända sig i sängen eller resa sig upp, det tar i. Upptäckte igår ytterligare ett operationshål, i mellangärdet. Visste inte att de petat in knivar där med. 

Livet utan en gallblåsa , ska bli spännande ….

Att jag fick detta är främst ärftligt (mamma) men de är säkra på att mina graviditeter medfört detta. Jätte vanligt. 


Under tiden jag var på sjukhus kom det  tydligen massa paket …


Bland annat en superfin bärsele till bebisen, han har två nu om någon är intresserad av en ?

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

3 reaktioner på ”Dagarna efter operationen …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *