Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Rs

Jag är livrädd!

Och som en bloggare hade skrivit idag ”jag vill inte skrämma upp alla föräldrar ….men …”. Jag borde aldrig läst och blivit påmind om min nyfunna skräck – RS virus! 

Har aldrig tidigare vetat eller erfarit detta, tills nu, fjärde barnet och man läser om RS överallt! 

NU, fyra barn senare vet jag VAD det är! Och jag är livrädd att bebisen ska få det. Han är dunderförskyld och supertäppt i näsan , kräks bara och gråter . Han kan knappt andas trots att jag spenderar min tid med att droppa massor av koksalt i hans näsborrar . Det är så hemskt för han blir hysterisk! 

Bebisar och sjukdomar är det värsta som finns, för han kan knappt få luft så han kan knappt ha sin napp och då kan han knappt sova, bara kortare stunder . Och inte blir han friskare , det slog till rejält idag. 

Jag hoppas att förskylningarna  slutar härmed med bebisen nu! *ta i trä* . 

Tidigare idag. Man ser liksom att han är röd och sliten . 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *