Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Fredag lördag söndag .

Helgen i bilder :

Startade upp med att mamma spontant ringde efter lunchtid och sa att hon kommer och hämtar upp barnen, hade inte alls en blekaste att hon var ledig och ens ville ha barnen. 

Tur i oturen , för sekunden efter vi la på ålade jag runt i hopp om att kunna andas igen. Jag fick ett anfall och inväntade ambulans. Det tog timmar innan allt gick över. 

Men sedan blev det lite film och sånt och tystnad .

Vi bunkrade upp med snacks och serier , barnfritt och tyst!


Invigde nya bordet 😉 

Lördagen startade vi upp med att käka lunch på Kungsholmen och besöka Fermano Sthlm som Lucy äger och M ville ha lite VIP treatment, så jag fixade ett besök där!  


Sedan begav vi oss vidare till Mall of scandinavia som är mitt favvo ställe och nära hem ! Sååå bra!! Kollade alla reor som börjar dö ut! Jag hade lovat M nya kläder , eller jeans så ja … vi provade jeans . Jippi exakt likadana han redan har …

Jag själv fann mina efterlängtade militärbyxor.

Avslutade butiksvirrandet med att äta middag på Caliente bar i mall of scandinavia som har världens godaste tapas! Vi bestöllde  in massa plockmat, måste dit igen! Typ i helgen … 

och bebisen bara låg och sov under hela vistelsen. Helt otroligt! 

Vi gick all in, man måste passa på när man är barnfri ! På hemvägen så kom det där i ryggen igen, anfallen , var några timmar av svagt molande anfalls smärtor som gick över. 

Söndagen spenderades också med att frossa i god mat!
Persisk mat hos min mormor och morfar, alla barnen var redan där och två av mina bröder . Den ena fyllde år och eftersom M fyller År med så fick han ett par slantar av min mormor , det trodde jag aldrig 😉 alla barnen fick pengar , det får dom alltid, så nu har Ellion 12 tusen på sitt sparkonto haha 4 månader och äger mer än mig typ 😂😂 tjejernas bankkonton ägs av min mamma , min mamma har alla deras pengar sparade åt dom. Så de lär inte va fattiga när de är äldre 😉 


Ellions pengar .


Är jag lik mig ? 

Det var en fullspäckad helg som avslutades med att jag fick ett anfall på tåget hem som varade hela kvällen . På onsdag ska jag till doktorn . Detta är livshotande men jag var så utarbetad av smärtan att jag orkade inte ens vilja vara på sjukhus .

Jag kan inte leva vanligt längre typ anfallen kommer titt som tätt .

Kommande helg blir också en fartfylld rolig helg :) födelsedag och sånt. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *