Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

STATUS:

Vi avslutar denna barnfria fantastiska helg med att äta en god lunch hos min mormor och morfar där tjejerna redan var, de åkte till min mamma redan i fredags en timme innan jag fick ett anfall och ringde akuten !!! Helt sinnes! Fjärde gången på en vecka . Har läkartid i veckan. 


Men de kommer inte med hem heller , de åker vidare (IGEN) till Uppsala med min bror. De börjar bli vana Uppsala besökare. 

Vad vi gjorde i helgen kommer senare 🙂 nu ska vi äta oss feta och rulla , M har samlat på sig matlådor ??? 


Hos min mormor och co finns det tavlor på mig, är jag lik mig ? 



Den enda hemma denna helg var bebisen , han märks  ju inte av så vi har kunnat vara på massa restaurangbesök , shopping och frisörbesök medans han sovit i vagnen . 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *