Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

”Vad var det jag sa” 

HA!!! 

Jinxad eller förutspådde framtiden !?!

Sådärja tre sjuka hemma en ej hemma. Och jag själv halsont osv.Jag  visste det!

Så , när jag säger att detta kommer gå runt en omgång till, believe me. Värst är dock att bebisen knappt kan sova och är sjuk! Man får ingen sömn han harklar sig och kan knappt andas . 

Sådana dagar där det är fullt omöjligt att ta sig ut klickar jag hem mat från nätet, har gjort det nu i någpn månad och det besparar både tid och huvudvärk (trotsiga barn i affär ).

Klickade också hem lite proteinpulver till mig själv , jag vågar ju knappt vidröra maten nu pga alla dessa anfall. 


Nutella och cookies and cream , får hoppas de är lika goda som de låter.

Nu på fredag skulle jag iväg på ett möte och dessutom är det formex, men blir att avboka och omboka. 

Får passa på att skära ner alla kartonger bebis sover, massor av Ikea kartonger som står i vägen , barnens nya möbler kom förra veckan. Rummet håller på blir as fint! Har köpt lite inredning men behöver åka iväg ifred en annan dag igen. Hade med mig Chloe som tog på allt och vägrade lyssna så jag var livrädd att allt skulle hamna i marken och gå sönder haha så stresshandlade bara en matta , hyllor , krokar (som chloe tog sönder till slut 😭) fotoramar och sånt på Hm home, för vi har den i centrum 👏🏻

Ni vet den där BERÖMDA världskartan typ alla har ? Japp den, fast i färg . Alla andra kör ju svartvit. Tänkte dock att bebisen ska få den i svartvit/grå då alla hans möbler är gråa . 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *