Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

FML VAD SKER ?!

Igen! Alllap ska jag skratta eller gråta ?

Ni minns att jag , var det igår eller i förrgår  skrev ett inlägg om något som kiknar gallstensanfall jag var med om igen ? I förrgår natt. 

Inatt hände det igen, exakt kl 03 satte ryggen igång och tröck och gjorde ont så jag höll på tuppa av! Jag tryckte i mig några voltaren för att dämpa smärtan (om det ens funkar ) . Fram tills morgonen höll det på… och hela denna dagen har jag legat i sängen med bebis och sovit! Min kropp är helt förstörd och slö. Jag orkade knappt hålla ögonen öppna pga kramper och smärtor.

Vad är det som sker ?!? Det kan tydligen bli livshotande om man inte söker vård var det någon som sa. Tre gånger på en vecka … jag liksom bara inväntar att denna natt ska gå åt helvete med …. 

Jag har fortfarande inte blivit inkallad sen jag åkte ambulans , antingen har de glömt bort mig eller inte hunnit komma igång efter julen ?!? Det är därför jag inte uppsökt läkare dessa dagar, för de ger en bara en spruta sen får man åka hem. 

Så, denna kvällen kikar jag på orange is the new black med en förskyld bebis och så besvarar jag bloggmail och väljer ut en by babybjörn bärsele till bebisen. Vilken det blir får nu se! Idag har han en svart carrier we från babybjörn men nu blir det en ny modell och en ny färg 😉  

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”FML VAD SKER ?!

  1. Diklofenaksuppar tror jag att du ska ta, vet inte om det finns receptfritt dock. Men har du fått det så ofta borde dom ju göra något åt det, har dom berättat vad du ”får” äta o inte? Har dom kollat så att det är det så det inte är något annat?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *