Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Inatt hände det igen!

För ca en månad sedan skrev jag ett inlägg där jag beskrev en ”nära döden” upplevelse i princip, för exakt så kändes det tills ambulans kom och körde mig till sjukhus.

Jag  kan inte riktigt förklara vad som hände men jag krälade runt ,hade smärtor och kunde ej andas. Folk säger att det är exakt som ett gallstensanfall. Dessutom är det ärftligt och min mamma hade det och opererats . 

Inatt kom det IGEN! 

Så, här sitter jag i soffan och kroppen känns ”bakfull”, den är sliten och utarbetad av kramperna och smärtan inatt, jag har spytt floder också. 

I fredags kände jag av molande smärta i mitten av ryggen och varningsklockorna sa att det började såhär sist med.

 Det är en irriterande smärta som om man satt något i halsen /ryggen och det är en stor klump så man har svårt att andas. Den utvecklas till smärta i intervaller och det trycker och ger illamående så man kräks floder, smärtan går inte att beskriva, det är som ett bälte runt om, från bröstkorgen runtom ryggen. Man kryper runt, ålar sig, man vill bara slita loss smärtan . Man tror ärligt att man ska dö när det trycker så hårt att man knappt får luft .

I lördags kände jag av det där igen,M masserade massor hela natten till slut somnade jag, vet inte om smärtan försvann eller om jag sov så djupt.

 Igår natt, dag 3, började känna av molande smärtan som ett bälte men den var riktigt svag i flera timmar. Jag tog två alvedon och gick och la mig. Men jag bara visste att denna gången skulle det säga POFF! För smärtan blev bara intensivare , som den där första gången . Jag tänkte att om jag sover och slappnar av går det kanske över. 

Någonstans inatt kanske runt 03-04 vaknade jag upp av extrema smärtor , jag satt på huk i sängen , sov på huk, rullade runt, ålade mig, gick runt i lägenheten , slog på ryggen ,kräktes massor och sådär höll jag på fram tills väckarklockan ringde kl 6.30 för att barnen skulle väckas .

 Vet inte hur länge jag höll på att försöka klara av smärtan och inte ringa ambulans  , jag orkade verkligen inte spendera ännu en natt på akuten. 

Man tror typ man ska gå sönder i två  delar av smärtan. 

Jag fick tag i några voltaren så jag tog dom och har nog sovit igenom hela dagen. Jag har frysit och kallsvettats. Jag är livrädd att det ska ske inatt igen då jag kan känna av lite molande vid skulderbladen . JAG VILL FÖRFAN INTE!!seriöst …dock vet jag att jag måste boka tid och kolla vad felet är, trots att alla säger att det låter exakt som ett gallstensanfall så hittade de inte felet då när jag var gravid och proverna för en månad sedan visade inget heller . 

Dock röntgade dom inte vilket man bör göra. En vän sa att man kan få gallstens liknande anfall om man känner oro och stress också . 

I min egen värld snurrar tankarna om att mina implantat spruckit ? Nä men det är säkert gallan , för det stämmer nog med vad jag ätit . Kul att aldrig mer få äta gott. Vi åt Kinabuffé igår och det triggar såklart igång . 

Jag har lovat mig att inte lyfta ett finger idag , jag ska inte ta tag i alla måsten och städ, det får va kaos, jag vågar inte köra slut på mig själv , det är det jag tjatat om i veckor att all stress påverkar mig negativt. Imorgon ska nog min pappa kika förbi och avlasta av mig med barnen , jag ska bara sova och vila. För nu höll detta i sig i 3 dagar vilket är rekord. Antingen är det en fejkad gallstensanfall som är skapad av stress och oro eller så är det på riktigt . Det visar sig… 


Bilden är tagen igår två timmar innan allt satte igång . 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”Inatt hände det igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *