Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Wow vad det växer och knakar! 

Idag startade vi morgonen med att besöka BVC . Detta besöket skulle ha skett i december och skulle ha varit ”3 månaders kollen” samt 3 månaders vaccin och ROTA vaccin del 2. 

Men bebisen fick ju vattkoppor och man får ju inte vara sjuk/feber/virus/vattkoppor när man vaccineras, därför fick vi vänta tills allt var över.

Så idag när han är 4 månader var vi där, det gör absolut inget att vaccinerna blev sena, allt hon sa var att hålla han borta ifrån folk som hostar osv så han inte smittas och skyddas tills han vaccineras mot allt som ska skydda han.

Eftersom detta är mitt fjärde barn är jag redan redo för alla vaccinationer och vet vad komma skall, så japp, två sprutor i vardera lår som gör ONT och bränns, jag kände medlidande med han när han gallskrek! Exakt såååå ont och brännande är sprutorna jag fick i låret efter snittet. Ikväll/inatt kommer helvetet braka löst som redan visat ett smakprov. Dessa vaccin ger feber och ömmar i låren.

Har bunkrat upp med alvedon och förväntar mig att vara vaken inatt. Dock har han gråtit som en stucken gris redan nu ikväll (man hör skillnad på vanligt gråt och besvär gråt) och han har sovit massor vilket är en bieffekt av vaccin. Har man tur sover han igenom natten för han är slö av detta. 

Med de andra barnen var inte vaccinerna i princip sååå jobbiga , minns att med Mirabelle var jag vaken hela nätterna för hon grät och grät när hon hade feber. 

Och så en annan sak jag visade BVC som dök up för ca en månad sen… det är en jätte äcklig och läskig sak. Om det ej är över inom 4-5 dagar med en grej hon skrev ut remitteras han vidare. Jag undrar dock om det är dagisbaciller som fört detta på han. Det var en chock både för mig OCH för BVC tanten som absolut aldrig sett något liknande eller kunde svara på vad det var… 


Vuxit extremt mycket på en månad!! 

7480 gram 62 cm. Han har gått upp 800 gram och vuxit 3 cm 🙈 haha helt sjukt! Men han ser ändå såååå liten ut. 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *