Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

– 45 kg

Startade denna morgon och de resterande (haft barnvakt) med att besöka gymmet ! 

Jag blev så glad när vågen visade att jag äntligen gått ner, som jag kämpat! 

Dock har jag fortfarande -2kg kvar till inskrivningsvikten hos mvc . 

Men efter det har jag ju fortfarande kilon kvar, om man ska vara punktlig så har jag exakt – 45 kg kvar för att väga EXAKT som jag gjorde innan jag blev gravid med barn nr 1, men jag nöjer mig med -35 kg. Det må låta MYCKET svart på vitt men i praktiken är det inte alls mycket.

 Alla som känner mig och sett mig vet ju hur jag brukade se ut. Det låter mycket men jag är också idag överviktig med ett BMI som säger fetma. Visst ska man inte stirra sig blind på BMI då atleter kan ha BMI fetma fast de är supersmala, muskler väger ju mer än fett. 

Men! Alla gör olika och jag mår bäst i att få tillbaka min platta mage och mindre armar och lår , som jag är van vid och gillar att se på mig själv. 

Det är när man är nöjd med sig själv man är nöjd med allt. 

Och jag ångrar absolut inte att jag ätit mig ”tjock” under graviditeterna , det är en gång i livet och man bör få leva, men jag älskar att få återskapa min kropp från NOLL. 

Se hela processen och se vad jag kan åstadkomma . Jag har gjort detta EN gång tidigare och det var innan jag blev gravid . Från 80 kg till 48 kg. 

Det är en upplevelse och en hobby att få skapa den kropp man vill leva med. Så är det för mig just nu! 

Jag har sedan december gått ner -7 kg (cm räknas mer dock men om ni ville veta ) , jag vägde mig ALDRIG efter jag födde bebisen , jag vägde mig två månader efter hans födelse så jag vet absolut inte vad vågen stod på, men jag gissar på en skaplig summa så i slutändan har jag när jag nått mitt mål säkert gått ner 50-60 kg 😂😂 för vågen har nog varit över 100+ ,jag gissar på 115-120?  Efter två månader efter födseln vägde jag 96 kg, dvs jag borde ha gått ner 10-15 kg sen födseln ? Det är en vikt jag aldrig vägt i hela mitt liv, som mest efter en födsel har jag vägt 80 och det var efter chloe , efter de andra barnen vägde jag 68 efter födsel.

Hursomhelst kör jag mest cardio, dessa dagar har jag hunnit köra två pass på gymmet. 

Det ska bli spännande att se hur min kropp ser ut några år senare och 4 barn senare , än är den sig lik i både hud och form förutom att det är mer fett på den. Jag har aldrig fått lös hud vilket jag är tacksam för. Min hud brukar vara lika tjock i kvaliteten som smal och nu efteråt . 

Idag körde jag 1 timmes löp, och ikvlll ska jag köra cardio och styrka . 


About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

3 thoughts on “– 45 kg

  1. Härligt. Håller själv på att ordna upp kroppen efter 2a graviditeten. Blev alldeles för mk gottit 😉

    Ett hett tips. Om du har Android ladda hem 30 dags fit challenge. Man ser redan skillnad efter dag 8 :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *