Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Vad gick rätt !?!

Sista dagen av icke stress och jullov är över nu.

 Imorgon är det första dagen på dagis och skola och rutiner , tidiga morgnar , stress stress stress. Jag har förträngt hur stressiga och kaosiga morgnarna brukar vara🙈 kanske kommer det inte alls att vara så? 

Har förberett med att tvätta upp kläder och lägga fram kläder , jag gör typ det 1 av 5 dagar i veckan sen går det utför 😂🙈 måste få in den vanan! Vet att det underlättar morgnarna men ändå står man där kl 07 och springer runt som en galning och letar efter kläder . 

Imorgon ska jag på en intervju/ möte för ett eventuellt jobb som jag dör för att hålla på med. Mer om det sen! 

Vi passade på att pimpa upp händerna med de nya lacken ifrån formula pura som kommit hem till oss , dom är giftfria och passande för barn som stoppar händerna i munnen jämt . 


Och så gjorde vi lite smoothie och gjorde armband av loops .


 En lugn dag helt enkelt med faktiskt INGET bråk alls!!! På riktigt , jag är chockad, och min hjärna är lugn och stabil , fatta hur hjärnan ”tar stryk” av att barnen gråter skriker bråkar med varandra hela tiden. VILKEN OTROLIG SKILLNAD! Vad gick rätt ?!🙈😂

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *