Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Jag VILL INTE!!!

Då var helgen över 👆🏻👆🏻👆🏻 blev bubbies i lass, ja jag fick ta en ätardag, för vem kan motstå bubbies ?? Älskar deras nya smaker choklad jordnötssmör och salted caramel. Barnen kom hem igår från min mamma och vi åkte till IKEA! Sängarna jag bestlllde för två veckor sen har fortfarande inge anlänt , så M och A sover på madrasser fortfarande . 

Jag har börjat fixa smått i deras rum och satt upp tusen hyllor så jag Slipper se massa saker på golvet🙈😂 behövde ytterligare hyllor igår , trådbackar , korgar , tallrikar osv osv osv … tog en matta men la tillbaka den sen. Blev osäker på måtten. Svängde förbi Bauhaus och handlade där lite krimskrams jag behövde till hallen. Finally!!! Äntligen börjat hallen bli bra! Skoställ och skoskåp🙌🏼🙌🏼🙌🏼 nu är det sänggavel och mattor och ett skrivbord / avlastningsplats dom behövs! Och tapetsera alla fula hål i alla väggar nu då allt bytt plats 🙈😂 typiskt !


Jag längtar tills sängarna anländer , för nu är allt ett stort kaos. Vill liksom packa in allt överallt och fixa som jag vill ha det. 

Sista dagen av jullovet är idag, imorgon  är det dagis och skola!! Vi som vaknat 8-8.30 nu varje dag!!! Egentligen hade Chloe dagis idag, men det var sååååå skönt att sova till sent så jag behöll henne hemma med. Orka stressa. 

Vill ha mer lov;) är sååååå skönt att ej passa tider och bara vara, vila sova länge och slippa gå ut i kylan 🙈

Vi hann göra en hel del kul under detta lovet faktiskt , det får ni se sen! 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *