Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Gravid men ovetandes …

Exakt den här dagen för exakt ett år sedan…


Jag visste fortfarande inte att jag var gravid och det hade nu gått ca en månad /3 veckor . I ett tidigare inlägg (om ni bläddrar) finner ni hela historisk om denna graviditet, hur jag fick reda på det, vad jag var tvungen att göra och vilka konsekvenser det medförde.

Om 4 dagar tog jag ett test som det finns mer att läsa om i det tidigare inlägget, VARFÖR jag tog det!

Jag trodde inte att jag var gravid eller misstänkgedet direkt , om 4 dagar EXAKT kl 13.00 skulle läkaren ringa mig och avslöja mina provresultat, för att utesluta att jag ens var gravid tog jag ett test bara sådär ”på skoj”, för att ha ett argument, för gravid fick jag inte vara när läkaren skulle ringa …

….. jag var gravid …….. fick en månad på mig att ta ett beslut. Och nu har det gått ett år och idag ska läkaren ringa mig. I ett år ”stoppade” dom tiden åt mig.  

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *