Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Firas på Birger 

Hej på dig du läsare!

Vilket sammanträffande att bebisen fyller 4 månader och jag och han är på väg till hotell Birger Jarl för ett lugnt och skönt dygt tillsammans med min vän Chatarina. Vi ska käka middag, planera lite saker och umgås .

De andra barnen är hos mamma men kommer hem imorgon då vi planerat att åka skridskor , och M har nog inte förflyttat sig ifrån sitt nya tv spel på veckor och spenderar väl sin kväll med att lära känna sitt spel mera i guess. Hatar tv spel! Så beroendeframkallande och tråkigt! Typ prata med tvn och tönta sig.

Hur som ska jag ha en egentid med min bebis som är världens snällaste och lugnaste bebis. Synd att denna kylan tar kål på en, hade gärna velat ta en promenad ute (promenaden till hotellet får räcka ) men dör, blir typ som en isbit. Inte är det väl bättre att jag har strumpbyxor och klänning på mig 🙈😂 

Vi hörs om en stund när vi är framme!

Ska försöka hålla ut att stå hela vägen på tåget, jag råkade kliva på en vagn där man inte (vågar inte ) kan lämna vagnen stående och sitta ner. Äh! 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

3 reaktioner på ”Firas på Birger 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *