Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

4 månaders bilden.

Grattis Bebbe , blir 4 månader gammal idag!! Här är månadens månadsbild. Detta ska vi fira med en ”bebistårta”(gröt med puréer) apropå tårta, han började äta lite fastföda smått strax innan jul! Jag har alltid gett alla barnen gröt / potatis/ puréer vid 3 månader som förr i tiden när man ej följde massa mallar 😉 

Nu ska vi vakna till liv, klä på oss och in mot stadens kyla!!👏🏼 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *