Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Årliga dagen är kommen 

Elsa Anna och en blandning ska iväg på Disney on ice ikväll. Tradition varje år! I år är det enbart Elsa. Haha tredje året på raken de kör Elsa dock men nu ska de köra hela filmen på is. 

Såklart klär vi ut oss till våra bästa favoriter och drar till Globen. 

Och imorgon checkar vi in på hotell 🍾🍾✨✨

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *