Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

VINN EN DERMAPEN BEHANDLING 

Börja det nya året med att fräscha upp ditt yttre ! Ja för vem vill inte det? Tävla om en avkopplande behandling som gör nytta i ansiktet medans du kopplar av i nästan en timme. Eller varför inte vinna och ge bort gåvan ?
Dermapen är en fractionell nålterapi behandling där 12 st sterila nålar penetrerar ned i hudens djupa lager för att stimulera kollagenet och släta ut hudens yttre hudlager. Bra behandling om man vill få jämn oh fast hud och få bort acne ärr. Man blir röd efter behandlingen och får inte sminka sig direkt efter. Man ser resultat redan efter 1 behandling men 1 kur på 3 behandlingar brukar rekommenderas. 
Tävlingen finns både här och på instagram. 


lämna En kommentar varför du bör vinna och vad ditt nyårslöfte är .
En vinnare dras i bloggen den 30 januari! 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

6 thoughts on “VINN EN DERMAPEN BEHANDLING 

 1. Åh vilken bra tävling! Jag vill vinna just pga alla mina acneärr i ansiktet som gör att jag varje dag känner mig något osäker så fort jag går utanför dörren!

  Mitt löfte för 2017 är; tagga ner & tro mera på mig själv!

 2. Vad kul med den här tävlingen! Jag hoppas vinna för att jag verkligen har varit nyfiken på att testa på Dermapen men tvekat pga både dyrt, relativt ny teknik i sverige samt många oseriösa kliniker. Har följt Iclinic på instagram under en tid nu och det känns garanterat som en professionell och pålitlig klinik som jag skulle känna mig trygg att testa på! Hoppas på att få bli en ny och återkommande kund!

  Sist men inte minst. Mitt nyårslöfte till mig själv. Att sluta underskatta mig själv, ta för mig mer och även ge mer av mig själv. Jag tror att man bäst utvecklar sig själv genom att utmana sig själv samt våga öppna upp sig mer. Då öpnnar även andra upp sig och man kanske då lär sig någonting man inte visste.

  Tack för en grym tävling!

 3. Jag är 3 barnsmamma och 26 år. Efter min tredje barn min hud har blivit katastrof. Jag har inte så mycket tid kvar. Nyårslöfte : me, myself and I. Men så lätt är det inte. Idag är den 5/01 och jag har gjort ingenting bara för mig själv.

 4. Efter en jobbig separation och ensam med 2 barn så skulle det vara skönt att få ta hand om sig själv.

  Nyårslöftet: börja ta hand om mig själv & börja träna.

 5. Mitt nyårslöfte är att just börja ta hand om huden och mig själv mer.. Så detta vorre toppen att få unna sig denna behandling.. Som trebarnsmamma är barnen prio ett så skulle vara skönt att få unna sig lite egen tid :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *