Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Dagens favoriter 

Guld och svart läder , lite roséguld också dåra.

Dessa heta Johnnybulls är ifrån Miinto.se och levererades ifrån studz.se 


Är sjukt heta, dont you think? Älskar gulddetaljer. Plånboken är från Armani och den fick jag i julklapp av min mamma.  

Vi struntar i att snön kom;) jag går i vad jag vill! Sålänge gångstilen är FAB!

Dessa ska bäras till helgens bravader i staden✨👌🏻 vill tipsa er om att studz.se har 20% på ALLA johnnybulls skor, dom jag har tar slut hela tiden så skynda på!!! 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons