Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Psykkärring!

??????

Som rubriken låter är det vad jag varit hela dagen. Vet inte vad det är, om det är för jag verkligen gör exakt allt eller om det är för jag ska opereras snart eller om jag går på kcal underskott och irriterad !?! Sitter och inväntar att klockan ska slå 19.00 så jag kan natta alla barnen så jag kan gå och träna! Hade kunnat spara tid om inte jag nattade, men vad är jämställt ??

Den här dagen har retat gallfeber på mig, alla har varit gnälliga , bråkiga , skrikit och retats så jag typ blivit galen , knäpp i huvudet idag. Ändå har jag rastat av dom. Typiskt. Hoppas morgondagen är frid och fröjd. Och inte blev dagen bättre när jag tappade luren i golvet … IGEN! Och den sprack…… har ju skärmskydd . Ljuger dom?!?! Hahaha shit mitt blogginlägg blev rema rama klagomålen! Men äsh, *ventilera ventilera * fyyy! Längtar till fredag!! Hjärnmassage here We come!!! 

Och operationen. Går inte en sekund utan att planera den och tänka på den! Ligga inne på KS i tvp dagar. Vem hämtar barnen på skolan och dagis ? Lagar mat åt dom nattar osv osv , fan för denna operation!!! Och inte är det bättre när M typ är fly förbannad över valet av operation och går runt dagarna in och ut och påstår att jag kommer dö, att jag inte kommer vakna upp av narkosen . Tanken har slagit mig. Detta blir min 9:onde operation och min sjätte nedsövda operation (3 kejsarsnitt vaket och 2 nedsövda aborter ) Alltså, fatta hjärnan ! Den snurrar och psykar . Oh lord tänk om jag inte vaknar?? Och detta är inte ens min sista operation….. nästa är eventuellt prelbokat i april/maj. 

Fast denna har jag ingen makt över oavsett om jag vill eller ej. Är ett bara MÅSTE! 

Wish me luck , vi hörs när det närmar sig. 

 
Den här lilla korta stunden alla höll sams och bakade , alla var tysta och lät mig få vara glad och ej arg ???

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *