Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

NYÅRSLÖFTEN ? 

Har ni några nyårslöften ?


Jag har inte ens tänkt tanken på det i år, tror att när man får barn så glömmer man bort en del ? jag la mig kl 22 på nyårsafton så jag missade typ allt haha , barnen var dock uppe till 00. Såklart! Dom sover typ aldrig, eller dom blir aldrig trötta! Fattar ej.

Men jag har försökt klura ut lite löften :

✨ Jag SKA ha nått mitt vikt/kropps mål till maj (min födelsedag), på 5 månader borde det skett, började slött lite i november så. Det är -30 kg 

✨ Försöka finna tillbaka till mitt gamla lugna ”harmoniska ” jag (om det ens är möjligt ?) 

✨ FÖRSÖKA bli ”vegetarian”, haha har fått avsmak för en del sorters kött vid vissa tillfällen, pizza och kebab funkar , men ska försöka rensa bort det så gott det går bara av ren nyfikenhet, ska se hur länge jag klarar det! 
✨ Inte ta snabba beslut som HELA 2016 bestod av… typ. 
✨ Sätta ett av mina hemliga projekt i verk , synligt, starta igång det! 

✨Behålla samma hårfärg året ut

✨ Vlogga mer , ja det händer knappt men ska skaffa en bra kamera och köra. Gillar det mer än text men sen orkar jag inte redigera ??
✨ Slå till med dunder och brak fest vid ett visst hemligt datum 😉 you Will see. 

✨ Få mer struktur i hjärnan än vad det ens är möjligt för mig att få

✨ Göra en adhd utredning trots att ALLA anser att det ej behövs då de redan har facit i hand att jag har deluxe , men jag ska visa folket att det kanske inte alls är så fallet 😉 jag antar att jag är en social och aktiv människa ! Livsglad ? Så vadslagning IT is.
✨ Denna sommar ha den absolut minsta bikinin för att jag skaaaa bada och återuppleva de gamla tiderna då man inte satt gömd med shorts och Linne för man alltid varit nyförlöst ??
✨ Inte ge upp hoppet om en STOR dröm jag har (mitt hinder är att jag ej vet vart jag ska börja med det, eller vem man ska kontakta ) 

✨ Bli färdig med plugget och ej hoppa av i år. 

✨ eventuellt (jag VILL ha körkort )  bearbeta bort det jobbiga och ta körkortet äntligen som jag lagt av med hundra gånger om . (Är rädd i trafiken ) 

✨Åka iväg på en weekend med kompisar 
Hmm, kommer inte på mer, men kommer säkert på det i efterhand! 
 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

4 reaktioner på ”NYÅRSLÖFTEN ? 

  1. Hejja dig! Vilken inspirerande lista du gjort! 😀
    Jag har haft ”ta körkort” som nyårslöfte såå många år. 2016 blev året då jag äntligen lyckades:D ! Jag har varit så rädd i trafiken, men nu när jag haft körkort i ca 3 månader så har det helt försvunnit. Lycka till med alla dina löften 😀

    1. Är det sant, grattis!! Har övningskört och VILL ha körkort men är såååå rädd! Får panik när andra bilar är bakom mig…men jag VILL ju ha körkort !!!

  2. Ja det är sant!:D det var ett SÅ stort steg för mig! Men förstår dig precis, Har haft så svårt att komma förbi ”bilar-bakom/framför-mig-fobi”, trodde aldrig det skulle släppa, men till sist så gick det över 😀

    1. Hahaha då känner jag att jag kanske kan klara det med ?? har du manuellt eller automat ? Grejen är att jag tror att rädslan skulle vara mindre om jag körde automat , tror mycket sitter i stressen att växla och så är det fullt med bilar . Har ju övningskört en hel del , men helst sena kvällar på tomma ställen ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *