Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

BEBIS DILEMMA. 

Jag har ett stort dilemma! Och jag behöver tips ifrån er!

Mirabelle använde aldrig napp, för det var mitt första barn och jag visste inget annat än allas skrämsel om att barnet aldrig kommer sluta och den kommer få fula tänder osv osv, så jag kämpade mig igenom bebistiden utan napp. 

Angelina levde för sin napp! Barn nr 2, och nappen var min bästa vän! ”Avlastning ”, hon kunde bara somna med napp i mun, hon blev tyst med napp osv osv.. när hon var 3 år tog jag bort nappen helt utan problem, men jag var rädd över hur hon skulle somna, vilket gick galant! 

Chloe, tanken var att återigen ”avlasta” med napp då det var många barn och det var så smidigt vid nattningar osv, hon slutade självmant med napp när hon var 2 månader gammal, jag försökte ett tag men det gick inte. Men det gick också bra trots allt. 

Ellion, nykläckt och har napp än. Nappen har visat sig vara mitt bästa verktyg i vardagen! Speciellt om man har många barn . 

Från sekunden han föddes gav sjukhuset han en prematurnapp. Och so on… han somnar med napp, är tyst med napp, är exakt sådär smidig som det var med Angelina och nappen.

MEN!

 Här kommer problemet ….. rätt tidigt när han föddes märktes det av tydligt hur han började kasta iväg nappen genom att han vrider och vänder på huvudet.

 Men nu 3 månader senare när han har mer kraft så ”tappar” han den ur munnen, slår bort den med sina händer typ 26272829 ggr per minut, den liksom skulle behöva limmas fast på läpparna för att den ska sitta kvar 😂😂😂 har alla sorters nappar så modellen är det inget fel på. Desto mer rörlig han blir desto mer ”ramlar ” den av.

Det störiga i det hela är att när han ska sova så lägger man ner han med napp i mun så ser man hur ögonen slocknar , men inom loppet av 5 minuter har jag nog sprungit in i rummet för att stoppa in nappen i munnen kanske 10 gånger innan den till slut ”fastnar” kvar . För han börjar vakna och gryr om den ramlar ut. Jag kan stå och hålla i nappen samtidigt som han snurrar runt med huvudet och jag försöker pricka in i munnen Hahaha 

Under nätterna kan jag ibland få hålla handen på hans napp. Men inte alla nätter , och ibland stoppa in nappen x antal gånger under natten för han kan liksom inte hitta sin napp själv 😉 

När han inte var lika rörlig brukade han wrappas in i en filt så den tröck ner nappen i hans mun, där stannade nappen kvar, men nu slår han bort täcket så att göra samma sak funkar ej 😉 

Haha vad gör man??? Man vill liksom ha tejp på sidorna 😂😂😂

Någon som har tips på vad man kan göra ??  Skulle underlätta om man hade en robot 😂😂😂


Förresten ni har 20% rabatt på hela sortimentet hos twistshake , bland annat dessa 👆🏻 nappar och hållare , kod : atousapink20

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *