Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Testat Belgian Blue ?

Precis hemkommen från gymmet , darrar i benen. 


Eftersom jag har blåsor under fötterna körde jag bara maskiner så fötterna ej behövde användas ! Kommer nog inte kunna gå imorgon 😉

Just nu kan ni vinna ett HELT flak , tre personer ifrån Belgian Blue på min insta!! 

Det är drycken jag tar INNAN träning, det är alltså ingen energidryck, mer än så! 

PWO, 30 minuter innan fysisk aktivitet så du får världens BOOST! Som Chatarina brukar säga ” man vill typ slå sig själv i ansiktet”, ja för det sticker som tusen nålar i hela ansiktet när den kickar igång , det är pga ämnet ”beta alanine” , sticker ibland i benen med men på mig som nålar i hela ansiktet. 

Så, dag 3 av 6 avklarad! Känns skönt!Imorgon tänkte jag och V utöka tiden på gymmet till två timmars träning. Just nu har jag bara kört 1-1,5 h per dag. 

Kan biggest loser på tre veckor kan jag med på  ångra månader ????

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *