Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Jag vill inte!

Godmorgon då! Jag ligger fortfarande i ett kolsvart rum med en snarkande bebis vid sidan av sängen , gömmer mig under täcket och könnrr stressen att klockan börjar närma sig 07. Fortsätter jag sova vidare som varje dag då jag snoozat i 30 min blir det som vanligt världens stress… jag vill inte kliva upp juuu ?? vill ligga kvar i värmen . 

 Behöver egentligen handla julklappar då det enbart är inhandlat två saker till barnen , varsin gosedjur med kläder och kinetic sand! Haha sand för 700 kr ?? helt sinnes , så jag hoppas de behåller kvar sanden i en burk . 

Vet inte vad jag ska köpa till barnen , dom har både kläder och saker i överflöd ……


Och så kör jag en liten mini detox sen  någon  vecka tillbaka till jul, enbart shakes typ! Någon enstaka sallad. Fann dessa på Coop på Odenplan igår när jag hälsade på M . Dog lite när jag läste smakerna ?

Well. GODMORGON igen då! Ska ”försöka ” ta det lugnt idag , och så är jag sjukt nyfiken över en sak , ska med på ett ultraljud 😉 haha alla tror ju att jag är gravid ? (undrar varför ?) men nej det är inte mitt ultraljud. Det visar sig 😉

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *