Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Föräldraroll.

Äntligen blev besöket hos familjerätten av! Har haft tid varenda vecka i 3 veckor nu men alltid har något barn varit sjuk /vattkoppor så har fått omboka hela tiden. Och förra veckan när vi ÄNTLIGEN skulle varit hos henne på familjerätten (känt henne i 7 år) , så hände det något …

Stressade ihjäl för att hinna med allt innan tiden som var, matcha on en tid så barnen skulle hämtas direkt efteråt. Svetten rann och hjärtat dunkade av stress… messar henne på familjerätten att vi är ca 15 minuter sena. Springer in toll receptionen och ingen finns där!

Jag frågar om hon ropat upp mig? Om dom kan se på datan om hon är kontaktbar ? För jag ringde henne flera gånger utan svar. 

Dom säger att hon loggat ut ur sin dator. Dom testar ringa både henne och hennes kollegor på kontoret utan att lyckas. Meh! Efter alla ombokningar så var vi äntligen där ju. Enda tiden som funkade också .

Nejdå,gav upp efter 30 min och åkte hemåt. Varpå hon ringer upp direkt att hon totalt glömde bort vårt möte. Haha trodde inte myndigheter kunde glömma viktiga möten ?

Så efter om och men fick en ny tid bokas,och den var idag. Äntligen! Jag fick då skriva under fortsatt ensam vårdnad pga vissa omständigheter och ja alla har ju ett val. Orkar man inte så kan man inte tvinga någon att orka heller . Dom har ju liksom kontakt men han vill inte stå på några papper eller ha juridiskt ansvar. Frågade han hundra gånger på mötet och han tyckte detta var bäst. Men sen finns det annat som grundar allt .

Men ett nytt möte om något annat ska bokas in, då jag haft samma tant sen första barnet föddes har hon koll på allt som skett i mitt liv. Jag behöver hjälp med ett annat dilemma vilket vi ska boka ett möte om så hon kan se över möjligheterna. Det är en så sjuuuuk komplicerad situation att man inte riktigt vet om man ska våga chansa eller ens riskera. Så hon ska kika  på hur , vad och vad man kan göra för att lösa det. Hon ska också prata med barnen vid ett tillfälle eventuellt när det blir aktuellt efter mötet. Älskar henne hon är så bäst! Jag minns alla hennes ord hon sa till mig för 7 år sen! Och jag tog upp dom idag. Önskar någon i samma sits kunde berätta sin story. Finns liknande storys men jag skulle vilja se om detta kan fungera långsiktigt …

Återstår att se vad mötet ger för svar.

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *