Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Det slutade illa !

Dag 2 av 6 på gymmet nu ikväll. Siktet är 6 dagar i veckan . Men livet kommer såklart emellan och ibland finns ingen som kan va här när barnen sover osv, eller andra planer , för sen kväll eller trötthet . Ibland vill jag hellre ”slösa” bort mina kvällstimmar att se på en film också .

Svettades som en ko, ikväll hade jag inget sällskap på gymmet dock .

Jag körde så hårt så hårt , så jag har fått två stora blåsor under fötterna , BÅDA fötterna också , avlider. Kan knappt gå. Jag har liksom bra träningsskor . Hmm..


Jag hoppas att fötterna känns bra imorgon för jag vill verkligen köra fram tills fredag! Vill köra en hel vecka utan uppehåll . Känns asbra att ha kommit igång på riktigt och fått in en rutin! Känns sjukt bra. Bara tålamodet som bör se til att vänjas 😉 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *