Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

NY TÄVLING : vita Svea kängor 

Eftersom trycket var högt och ALLA ville såklart vinna, så kör vi en ny tävling i samarbete med studz.se där en av er kan vinna ett par vita superheta SVEA ESKILSTUNA kängor som jag har ✨


Tävlingen kommer finnas här och på insta .

Gör såhär :

✨ lämna en kommentar varför just du ska vinna dessa och din storlek .

✨ dela gärna inlägget om möjlighet finns.

✨ följ studz.se på Facebook om du har tillgång till Facebook .

✨ en vinnare dras i bloggen den 29 december! Håll utkik! Annars går vinsten vidare . 

Och för dig som ej orkar tävla kan du köpa dessa hos Studz

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

18 thoughts on “NY TÄVLING : vita Svea kängor 

 1. Wow, vad kul med ytterligare en chans! Kanske är det min tur nu? Dessa är ju super läckra och det vore så fantastiskt att få vinna hem ett par till mig själv. Som ensamstående mamma är det sällan jag unnar mig det där lilla extra, eller i ärlighetens namn någoting i överhuvudtaget. Så det vore underbart att faktiskt få vinna hem dessa till mig själv och slippa frysa.

  Önskar storlek 40.

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen) och gillar givetvis deras sida där.

  Kram Sanna

 2. Jag är gärna med och tävlar !
  Min dotter äger inga vinterskor så jag hoppas på att vinna denna julklapp åt henne så hon slipper frysa i vinter .Storlek 40 .Delat inlägget på facebook och gillat Studz.

  God jul och tack för en trevlig tävling !!

 3. Jag skulle vilja vinna som en liten extra julklapp till mig själv… Skorna är ju så snygga och jag är så himla dålig på att köpa grejer till mig själv (som alla mammor säkert känner igen) och nya snygga skor skulle jag bli oroligt glad om jag vann 😊

  Kram

 4. Jag köper aldrig nåt till mig själv och skor är jag sämst på! Men Molly som är 3 har hur många par som helst?! Ju yngre dom är desto mer kläder tycker jag =) Jag har iaf storl 40

 5. Jag lovar jag skall skydda dem mot allt ont, speciellt min lilla sigge som är min hund. Han tog mina vinterskor t lunch den filuren så nu testar jag turen, det kan ju bli jag som får spatsera i dessa snyggingar stl 39 vita🖒

 6. Jag skulle vilja vinna dessa snygga skor skulle matcha min ”bomba” jacka . Har storlek 39 .
  Det är inte alltid man kan unna sig fina skor när man är föräldraledig. Vill känna mig extra snygg med snygga skor

 7. Oj, så snygga! Dessa skulle gärna få värma mina fötter. Här där jag bor har det för tredje året i rad varit väldigt lite snö så det har funkat med vanliga skor. Nu har det sagts att det ska komma snö så jag tog fram mina gamla vinterskor och det var en sorglig syn att se. Skulle behöva ett par nya och vem kan stå emot dessa?
  Önskar stl 39 om jag har turen att vinna. gillar och har delat på fb

 8. Hej
  Skulle vilja vinna skorna.Jag har alltid velat ha ett par såna skor.Men har inte haft råd att köpa några när man är arbetslös och inte har så mycket pengar.Gillar allt som har med kläde och skor men märkes kläder och märkes skor har man aldrig råd att köpa.Mina vinter skor börjar gå sönder med och min hund har bitit på dom med.Hoppas på tur att vinna dom här nu:) har storlek 40

 9. – jag fyller år denna vecka!
  – jag kommer från Eskilstuna <3
  – jag behöver nya skor
  – dessa är de snyggaste jag sett på länge

  Därför hoppas jag sååå mycket att just jag har turen och vinna dessa underbara skor! <3

 10. Måste bara vinna ett par nya skor.Mina vinter skor är alldeles för kalla desutom börjar dom släppa lite från fotsulan.eller så skulle jag ge bort dom till min syster för hon fick ingen julklapp av mig i år snäll som jag är.

 11. Ett par 38:or vill jag gärna vinna. Vita kängor har jag aldrig ägt. Ska alltid vara så praktisk och väljer färger som inte smuts syns på. Men om jag vinner ska jag gå ordentligt och undvika värsta skiten :)

 12. Alltså de är ju så himla snygga och jag äger Inga vinterskor, så skulle bli världens lyckligaste om jag vann. Stl.37 har jag om turen är på min sida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *