Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

En babys julklappar ✨

Jag har nog haft en bebis nästan varje julafton, om inte har jag haft ett barn under 1 år.

Jag har efter första barnet förstått att bebisar inte fattar sådär jätte mycket som jag verkade inte veta om första gången , och köpte en hel leksaksbutik till 🙈😂 men nu vet jag att ett barn uppskattar leksaker / saker från 3 års ålder . Innan dess kan de likagärna bli superlyckliga över en glittrig sked. 

Men typ! 

Minns hur mina barn satt och lekte med plastskedar och jublade över det! Helt sjukt. 

Brukar inte köpa något speciellt till bebisar på julafton men som en liten symbol får de kläder , det behövs dock då han växt ur typ allt!

 Han växer sjukt mycket varje månad . Från en pyttebebis till att hans BVC kurva var högre denna gång .

Så detta är vad jag klickade hem till Ellion , och så funderar jag på lite klossar också , slängde exakt allt då jag inte skulle ha fler barn. Så dags att införskaffa allt igen 😉 

 

Allting kommer ifrån next. Älskar next! Tror Ellions garderob bara består av next och lite river och hm. 

Hur gör ni med julklappar för små barn?

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “En babys julklappar ✨

  1. Asså jag älskar next!!! Barnens julkläder och nyårsoutfit i år kommer därifrån likaså deras alla skjortor och fina chinos byxor! Älskar att syskonmatcha hehe.
    Jag håller med dig, kläder är mest lämpligt för de är dör små för stt uppskatta saker och ting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *