Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

TB till tårtan som var …

Man hinner ju knappt visa allt som sker, blir ju inlägg senare liksom.

Kan inte låta bli att ”throwbacka” till helgen som var! Tack Chatarina för att du förstörde min diet whatsoever haha.

Frank fyllde 3 år och vi tog oss ut till Täby ! Låter långt men är närmare än man tror kommunalt. Vem trodde att Chatarina var en sådan wifey !? Jag fick faktiskt en chock! Likaså sist hon hade ordnat event hemma. Trodde aldrig hon var såhär grym. Känns som jag bör ta en eller två kurser ….. 


JAG. Orkar . Inte. 

Ser ni tårtan ? Eller en av två tårtor . Det är HON SJÄLV som gjort den och allt. 

Chokladtårta med saltkakrits smak. Riktig häftig kombination men jag är fortfarande PAFF för utseendet.  

Jag vill också kunna göra sånt . Hon är så grym! Förstår att hon jobbat som bröllopskordinator . Hon ska få designa mitt låtsasbröllop . 


Och så fick vi hennes ragdoll….hon vägrar ha kvar den! Mirabelle satt fast i den hela dagen. Hon har lovat att köra hem den till mig, men jag vet inte om jag vågar ha en katt? Chatarina tjatar varje dag att jag ska ta den haha . Och barnen har inte glömt bort hennes ord. Åh jag vet inte . 

Och så fortsatte helgen med julbord dagen efter … på Scandic klara! Film med viasat och julbrunch. Och ovanligt att vi tog med oss Rafaela och mötte upp Chatarina med familj där.


Och nu har vi råkat smitta ner henne med vattkoppor 🙈 får se vilka fler i våra kretsar som blivit smittade .

Oh no… kommande helg fortsätter vi med julmingel,events och sånt. Sen hoppas jag på en weekend till värmen . Annars åker jag själv . 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *