Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Miinto.se 

Har glömt bort att visa er mina dösnygga stövletter ifrån Johnny bulls som finns hos Www.miinto.se


Perfekt till att jag ska på Rosannas superlyxiga event nu på fredag! Johnny bulls i all ära men jag ärlskar att sticka ut lite och jag älskar guld detaljerna , detaljer gör ALLT! Svart, guld och läder är hetare än någonsin just nu.

Skor är konst för mig, det ska vara klackar , detaljer och metaller! Detaljer som dragkedjor gör hela looken! Och den tjocka klacken ger skorna en både basic men också en festlig look. Du kan ha dom både till vardags och på fest. 

Dessa skönheter finns hos Www.miinto.se , dom är typ jämt slut, så passa på och klicka hem ett par till julens alla festligheter, varför inte ge sig själv en egen julklapp ?  

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *