Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

RABATTKOD på skor + tävling 

Igår anlände mina vita Svea ESKILSTUNA kängor ifrån studz.se precis till att den kritvita snön kom till Sthlm igen efter ett par veckors uppehåll !!


Dom matchar snön jättebra och tvättas i den vita snön 😉 

Superskönt och varma! Tänkte nog ha dom idag på bloggbrunchen med tror jag!

Dessa och tvp andra färger (rosa och navy) kan ni tävla om hos mig, kategori ”tävlingar ” . 

Om nu hellre vill köpa dom får ni 20% rabatt på köpet! Kod behövs inte , rabatten dras automatiskt!

Studz.se är sidan för er skogalna!

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *