Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

PROLUXE curl wand .

Förra veckan fick jag hem en locktång ifrån remington proluxe, men en sådan som är som en lång varm pinne!



Jag föredrar hellre de än de ”klassiska ” tängerna då lockarna blir mycket större , mjukare och finare med dessa.

Jag älskar förpackningen , designen , färgerna !

 Det är väldigt tilltalande att ha en rosé, rosa , vit , beige elektronisk pryl än en svart tråkig. Så ett stort plus till färgerna och designen!

Den värmer upp till 210 likt de flesta värmeverktyg vilket jag älskar!

 Jag har alltid på det högsta då jag har ett tjockt frizzigt hår att arbeta med som behöver mycket värme för att formas.

Jag ger denna 8 av 10 möjliga! 8 för att jag ännu inte testat något annat än denna och just nu är den bäst. 

Det jag dock inte gillar är att stången smalnar, det är en smaksak . Jag skulle föredragit att den var samma tjocklek hela vägen ut för jämnare lockar , nu kan ju man trixa sig fram lite hur man vill att lockarna ska se ut men den looken jag gillar och är ute efter hade underlättat med en jämntjock tång. Men annars är den superb! 

Använder den flitigt och det tar bara några minuter att få till ett stort Hollywood svall! Ta en liten slinga vira runt , släpp! Låt allt kallna och dra igenom en borste / fingrarna genom lockarna och avsluta med spray och glans. 


Före och efter . Jag ville dock ha ”naturliga ” lockar idag. 

Lite vågigt svall.



About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *