Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

LUCKA NR 3 tävling!!!


Denna luckan innehåller tre vinster och tre vinnare !

Vinst nr 1 – 2 paket valfria libero touch blöjor i valfri storlek och en necessär fylld med produkter ifrån libero , geggamojjas nyhet doddi snutte/ napphållare i valfri färg samt en valfri termos från twistshake i valfri färg.
Vinst nr 2- en valfri och personlig nubbelåda du designar själv, du ber han gravera  valfri txt samt bild , superfin och bästa julklappen!
Vinst nr 3 – 2 stucken showbiljetter till showen Motown med afrodite , i valfri stad.
Du kan såklart tävla om allt eller välja.

Tävlingen finns på insta också men du kan tävla här med .
GÖR SÅHÄR : 

Lämna en kommentar vad och varför du vill vinna .

Tipsa dina kompisar om det är möjligt om tävlingen , dela tävlingen på dina sociala medier om du har .
Tre vinnare dras på lördag i bloggen!

 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

24 reaktioner på ”LUCKA NR 3 tävling!!!

 1. Vinst nr: 1 skulle jag vilja vinna till lilla Juni.
  Skulle vara skönt att vinna lite blöjor då detta är så tråkigt att lägga pengra på MEN ett nödvändigt ont ❤
  Sen gör de ju inte ont att få vinna den snyggaste termosen EVER ??
  Åh den gulliga doddi o napphållare.

  Håller tummarna ❤

 2. Vinst nr 1 vore roligt att vinna åt vår dotter. Hon vistas mycket på sjukhus pga en sjuk njure och har redan hunnit med 2 operationer trots att hon bara är 6 månader. Doddi snutten/napphållaren hade varit jättemysig att ha med på alla turer till sjukhuset som tröst. Och termosen skulle komma väl till användning då hon får ersättning så har vi alltid med varmt vatten till henne. Och blöjor går ju alltid åt, Libero touch är dessutom de blöjorna vi gillar mest <3 kram

 3. Åh med 3 blöjbarn varav en bebis vore vinst nr 1 helt perfekt, med ett barn som på grund av extremt dåligt immunförsvar inte kan umgås med förskolebarn blir det mycket promenader då vore termosen jättebra och napphållare behövs verkligen! Jag ska tipsa på Instagram :)

 4. Vinst nr 1, skulle vilja vinna det till sambons bästa kompis som ska ha barn i början av året. Vore en suverän present och så slipper jag tänka ut vad vi ska köpa 😉

 5. Hej , Vinst nr 1 till vår minsta tjej vore great .Med fler än ett blöjbarn hemma skadar det inte att bunkra upp , en necessär att kunna packa ned i skötväskan för oss som ständigt är på språng och en napphållare för att slippa det eviga nappletandet som alltid tycks äga rum sent på kväll eller tidig morgon! Min sambo är helt besatt av twistshakes flaskor så kanske skulle samla lite pluspoäng om även en thermos dök upp som en surprise :)

 6. Jag skulle välja vinst nr 3, för det vore så himla kul att få ta med min mamma på middag och show i Stockholm.

 7. 3 skulle jag vilja vinna för att få en fin och spännande anledning att smita iväg på en weekend med sambon <3

 8. Vinst nr 1 till mitt lilla barnbarn. Alltid bra med blöjor på plats. Skönt för den lilla familjen att slippa det i packningen.

 9. Jag önskar till vår lilla tös blöjor hem kamma, då jag och min fru är nybliven pappa och mamma! Vi vill ha en blöja som är torr, bekväm och otroligt skonsam… enkel att ta på och otroligt följsam. Med Libero Touch kommer du att så gott sova… att jag alltid kommer att älska min vackra tös – det vill jag lova! <3

 10. önskar nummer 1 eller nummer 3
  1:an till barnbarnen som kommer allt eftersom just nu och blöjor är aldrig kul att handla för någon.
  3:an älskar konserter och skulle njuta av att se dessa härliga kvinnor med underbar musik i trevligt sällskap

 11. Vinst nr 3
  Småbarns åren har passerat med ngt år. Nu hoppas föräldrarna på att en stunds avkoppling med musik få.

 12. Jag vill gå på show! Vinner jag biljetter kan jag inte stanna hemma och göra nyttigheter. När jag annars ska planera in utekväll kommer det alltid viktigare saker emellan

 13. Att vinna showbiljetter till en underbar man skulle vara otroligt kul.
  Han får mig att må så bra och förtjänar en riktigt fin julklapp denna jul.

 14. Vinst nummer 1 skulle jag vilja vinna! Har första barnet på jäsning och det är mycket som ska införskaffas, denna fina vinst hade ju varit kalas att få i julklapp :) håller tummarna!

 15. Jag skulle vilja vinst nummer 1 eftersom jag och min kille väntar vårt första barn! Det skulle vara härligt att få lite hjälp på traven med lite bra att ha produkter såhär i början då man inte har någon större koll, samt den ekonomiska hjälpen då det kostar mycket att flytta till eget och inreda en lägenhet från scratch, och samtidigt få en liten som behöver mycket saker! :)

 16. Jag skulle vilja vinna napphållaren till min son som precis har börjat använda napp och han gillar nu färger och börjat ta grepp . Så denna napphållaren skulle vara bra för i många sätt.

 17. WOW! Jag tävlar gärna om Showbiljetterna!
  Jag dejtar en helt underbar man som jag såååå gärna skulle vilja bjuda med på den här showen! Motown har skapat så många grymma hits och min dejt älskar dem! Tror att jag skulle ligga riktigt bra till hos honom om jag tar med honom på denna fantastiska show! (Gärna i Linköping 25 mars!)

  Har tipsat och delat på Facebook: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/867767263326768

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *