Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

VINN SVEA SKOR I VALFRI FÄRG

Wohoo!

Startar morgonen med att släppa loss en tävling till er som finns både här och på insta.

Valfria SVEA ESKILSTUNA boots i valfri färg står i potten! Dom är superfina och riktigt inne nu i vinter. De rosa och vita är TO DIE FOR!

Perfekta julklappen till dig själv eller ge bort i julklapp! För vem vill inte äga ett par SVEA boots 😉 

För att TÄVLA : 

Lämna en kommentar vilken färg och storlek du vill vinna 

Skriv en kommentar om en motivering 

Delar du och tipsar om detta inlägget är det guld värt . Fler dom kan tävla .

En lycklig vinnare dras i bloggen torsdag 15 december ! Se till att inte missa ditt namn för annars går vinsten vidare . 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

26 reaktioner på ”VINN SVEA SKOR I VALFRI FÄRG

 1. Dom blå i storlek 40. Jag är riktigt dålig på att köpa saker till mig själv, allt går till barnen så jag får passa på att tävla då tillfälle ges istället 😉

 2. Åh vilka grymt snygga kängor! De blå i strl 37 hade varit helt fantastiska att vinna. Jag är med på massvis med tävlingar på bloggar jag följer men har hittills inte haft någon tur :( håller tummar och tår att jag har bättre lycka den här gången, skulle bli sååå glad!

  Tack för en bra blogg! Kram! /Emma

 3. ÅHH, vilken tävling! Detta pris skulle jag verkligen vilja vinna och behöva. Just nu springer jag fortfarande omkring i mina träningsskor (ja, det var från början tänkt att vara det, men när alla skor en efter en gick sönder, så fanns det inga andra att välja på). Nu börjar det dock bli kallt ute och ett par ordentliga kängor skulle verkligen behövas, men ekonomin är tajt och julklappar och en massa annat står på inköpslistan. Så att få vinna det här hade betyttt otroligt mycket.

  Önskar ett par svarta i storlek 40.

  Kram Sanna

 4. Storlek 38 i rosa kulör skulle få mig på strålande humör. Min dotter skulle också älska att jag har dem på för hon kan inte tänka sig en finare färg än så!

 5. Rosa nr 39. Jag skulle absolut vilja vinna dessa skor. Jag har världens tråkigast skogarderob. Nu håller jag tummarna för att mina fötter skall vinna?

 6. Rosa i storlek 37. Jag vill vinna då jag inte hittat de perfekta skorna nu till vintern och går fortfarande i mina hederliga och trogna vår sneekers. men dessa! Wow! Hoppas hoppas.

 7. I vintertid jag högklackat ej vill ha, och jag inga andra skor hemma ha, så ett par vita i storlek 40 jag vill vinna för att sedan under granen finna!

 8. Amen fyfasen vad snygga de vita är !! Håller tummarna för ett par i 36 . De är säkerligen varma och sköna också såklart men det hade faktiskt varit mindre haha :)

 9. Åååh, de svarta i storlek 38 till min 13-åriga dotter! Hon skulle smälla av!! Med 3 syskon får det inte alltid att få märkeskläder och skor, och dessa har hon tittat på och önskat sig! Hon går fortfarande i sneakers för att hon inte hittat ett liknande par som passar i pris?

 10. Tja! Jag skulle älska att vinna ett par i str 37 rosa med ❤.. alltid när jag ska åka och handla något till mig så slutar det alltid med något till andra ?.. men i går så köpte jag julklappar till mig sj från barnen ha ha ?..

 11. Önskar vinna de rosa i strl 38.
  Somliga går i trasiga skor, och nu är jag en av de. Mina gympaskor värmer inte alls, har inte ägt ett par vinterskor på många år. Önskar att jag vinner, så jag kan börja leka med barnen i snön, slippa frysa om mina fötter och börja vara ute och gå med mitt lilla nytillskott i vagnen. Älskar dessa Svea skor, tycker det är kul att de vågar göra ett par i rosa. De passar bra till min färgstarka personlighet.

 12. För det första måste jag ju bara äga ett par Svea Eskilstuna för att jag kommer från Eskilstuna ☺️ Men sen är dom ju väldigt fina och jag hoppas vinna ett par rosa i storlek 40. Jag blev nyligen opererad och har fortfarande värk så jag tycker att jag är värd en tidig julklapp. Håller tummarna hårt och hoppas vinna för då skulle jag bli en lyckligare kvinna! ❤️

 13. De blå i storlek 41 vore en fantastisk gåva. Efter att ha spenderat alla pengar på barnen och deras välbefinnande har man blivit lite off när det gäller kläder och skor till sig själv, dessutom har man tappat sin ”stil” och vet inte riktigt i vilket fack man hör hemma. Dock var dessa skor något som tilltalade mig mycket.

 14. Rosa i 39.
  Jag går runt i sneakers trots mycket snö så det vore lite glammigt att vinna ett par snygga kängor att varva med i vinter med snygga raggsockor.

 15. Jag skulle vilja vinna de vita i strl 40. Som förstagångsmamma till min 3 månaders kille älskar jag att följa dig . Jag får så himla mkt inspirstion från hur du klär baby E , samt din fina stil . Därför skulle jag vilja vinna ett par vita , för att vara lika snygg som du är om fötterna dessa gråa dagar .
  Kram

 16. Rosa i storlek 37.
  Upptäckte till min stora förskräckelse att mina vinterskor läcker, har verkligen inte råd med nya skor just nu då ekonomin är ansträngd och julen står för dörren, men med en sån här fantastisk vinst behöver jag inte välja mellan skor och julklappar till barnen (även om valet är lätt) ?

 17. Ett par rosa kängor från Svea vill jag vinna
  Så jag kan ge dessa i julklapp till min vackra kvinna
  Då slipper hon gå runt med fötter så bara
  Och i storlek 40 ska dom vara
  Om hon får dessa kanske jag slipper tigga
  Om att under julen få ligga
  GOD JUL!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *