Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :[email protected]

Rom byggdes inte på en natt ;)

Jag har äntligen införskaffat mig ett gymkort (rätt tidigt efter fl för att vara jag) och gymet ligger 4 minuter bort så inga ursäkter trots att jag flera gånger försökt förhala??

Varje dag när jag kan har jag tränat. Målet är 6 dagar i veckan och ikväll är det träning 3 av 6 som blir av. När jag vill något så släpper jag inte taget! Jag kör!

Jag vill något så gärna och är jävligt envis. Ni ska få resultaten av c9 kuren  också .

Jag ör verkligen igång mot mitt mål att få min ”gamla ” kropp tillbaka eller åtminstone någorlunda när jag är färdig med mitt projekt. Är så peppad! 

När man mår bra med sig själv så mår man allmänt bra och allt känns bättre. Jag blir en gladare människa också när saker går min väg 😉 min spegelbild gör Mina ögon gladare haha . 

Såja, Bolibompa , julkalendern , hopp i säng och träning ! Jag kör dock väldigt försiktigt och korta stunder efter sjukhusbesöket. Men all träning är något . Bättre än inget. 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *