Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Är det såhär det känns att ha döttrar + rabattkod

När barnen var väldigt små brukade folk typ säga ”ojojoj tjejer … du kommer inte få ha dina saker ifred och få vara i badrummet ” va!? Vad säger du ??

Några år senare ….. 

Jag får ALDRIG VARA ifred i badrummet , eller ha MITT smink eller MINA hårprodukter och verktyg för MIG SJÄLV. 

Jag får liksom slita upp dörren (trots två toaletter) och tjata på att de ska gå ut nuu..

Och så kom det hår-post ifrån rapunzelofsweden igår,de färgglada tofsarna jag missbrukar till mitt hår knycktes på två röda. SERIÖst! Dom var mina  , hallå ? Här går de runt med dom i skolan på sina  armar. 


Okej ? Dom var till MIG!!! 

Och så fann jag en ny necessär under Mirabelles säng fylld  med mina nya borstar och svampar ifrån real teqniques. Okej !?!? 

Sedan när blev de ens stora ? Och sedan när fick dom mina saker !?! Hmm… 

livet med tjejer va … den dagen de är några år äldre och tror de ska ha mina skor och väskor …

Förresten så har ni 10% rabatt på alla köp hos rapunzelofsweden med koden PINK10 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Är det såhär det känns att ha döttrar + rabattkod

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *