Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

ADVENTSTÄVLING – LUCKA NR 2

Dagens lucka består av en valfri namntröja /mössa etc ifrån sweetmini , i valfri färg osv .

En miss mini me docka som liknar ditt barn om man så vill!

En kemisk peeling ifrån iClinic . Du behöver inte bo i Sthlm för att tävla om detta då iClinic befinner sig i Norrköping , Köping och Malmö också .

En kemisk peeling är en ansiktsbehandling där de olika starka syrorna slätar ut fina linjer , tar bort acneärr , ger huden spänst och lyster bland annat. 

Perfekta gåvorna att ge bort eller till dig och ditt barn!Tävlingen finns på instagram @atousapink men du som ej har instagram kan tävla här.

Du får gärna tävla om allt och flera gånger .
Gör såhär : 

Lämna en kommentar vad och varför du vill vinna, om du har Facebook vill jag att du delar detta inlägget / bilden där!

Tre vinnare dras på lördag i bloggen !!

Lycka till! 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

13 reaktioner på ”ADVENTSTÄVLING – LUCKA NR 2

 1. Härlig lucka men jag tror jag skippar denna. Norrköping ligger lite för långt och jag har tyvärr ingen flicka att vinna den underbara dockan till och namntröjan känns sådär så jag ger hellre chansen till de som verkligen behöver dom eller vill vinna. Får vänta på nästa lucka helt enkelt.

 2. Hejsan!
  jag vill gärna vinna tröja i st 5-6 år skulle bli jättefint på min lille kille. Han gillar dockor också så det vore också bra. Coolt med egen tröja med namn på eller docka som liknar honom. Bor långt från iClinic så den vinsten får gärna gå till någon annan..

 3. Wow! <3
  Jag skulle såklart vilja tävla om ALLT! Haha!

  Men först och främst skulle jag vilja vinna dockan till min dotter eftersom hon älskar dockor – det vore sååå kul med en som liknar henne lite!

  Även tröjan skulle hon få vid vinst och peelingen skulle jag ge till mig själv om jag vann – vilken småbarnsmamma förtjänar inte lite lyx till sig själv?

  Gillar och delar på FB

 4. Åh jag är gärna med och tävlar om en miss mini me -docka till min stora tjej . Hon älskar att få hjälpa mig med lillasyster och vill gärna bada henne ,leka , mata och bädda ner henne . Dock funkar det ju inte alltid så en egen bebis vore superroligt för henne att ta hand om :)

 5. Dockan skulle gärna Molly vilja vinna, hon älskar dockor! Hon är min 4:e tjej och den enda som gillat dockor =)
  Fast den där peelingen, jag unnar aldrig mig själv något, nånsin! Jag bor i Umeå men ska till Sthlm i februari.

 6. Efter snart 4 månaders sjukdom så skulle verkligen denna vinst vara uppiggande för mitt trötta ansikte. Hoppas innerligt in i hjärteroten på tur <3

 7. Hej vilken underbar lucka. Jag önskar mig en klinisk peeling. Känns som jag har jobbat 7 dagar i veckan med mitt fasta jobb , och andra projekt jag har på sidan om för att hjälpa människor.Jag skulle bli så himla glad om jag vann! Ser ut som en risbuske just nu 😂
  Självklart bloggar jag om min behandling om jag vinner.

 8. Då jag redan varit sugen på att klicka hem en miss mini me docka till vår yngsta dotter så vill jag gärna vinna en sån:)
  Trots många dockor i huset så måste ju även minsta tjejen få en egen som bara är hennes.

 9. Jag är med och tävlar om dockan! Den skulle gå till min guddotter. Hennes mamma är min närmaste kompis som blev gravid redan vid 17 års ålder. Ekonomin har alltid varit lite strulig och det är alltid lika kul att ge bort presenter till dem.

 10. väntar mitt fjärde barn som är beräknat i början på februari ,efter många års barnpassande,utan en ända minut för sig själv ,fick jag veta nu i v 24 att jag är gravid igen .hoppas på att vinna detta som avlastar mina gravidkämpor😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons