Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Bundgaard in the house.

Förra veckan kom det ett jätte stort paket hela vägen från Danmark hem till oss. Nämligen skor till mig och tjejerna ifrån märket Bundgaard. Dom har jätte bra kvalité på sina skor och snygga färger!

Jag själv valde leopard såklart och barnen fick silvriga och mintgröna .


Dessa skor ska invigas på nästa helgs blogg julbrunch ✨

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *