Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Rapunzel of sweden nytt och Rabattkod 

Hej du! Softar i soffan med två prickigkorvar och en hjälpreda som hjälper till att stoppa bebisens napp i mun😂 

Har dessa dagar så fullt upp att tidsinställda inlägg inte ens hinns med, har en video på gång till er som ni ska få se. Måste bara klippa ihop den. 

Igår förgylldes våran dag här i gråt och sjukstugan med ett rosa paket ifrån Rapunzel of Sweden ✨💕

Gissa tre gånger Om jag fick  ebola sakerna för mig själv ?😂 rosa och hubbabubba lukter. Krämen luktar bokstavligt hubbabubba och jag smetar det i barnens hår för att kunna borsta ut all trassel! Släng dig i väggen dagislukt! Välkommen ljuvliga godislukter. 

Jag har en Rabattkod till er om ni vill handla för lite billigare hos rapunzel : Atousapink10 ger dig 10% på exakt allt! Passa på och köp julklappar eller hårparfym! Finns massor av goda lukter! 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

2 thoughts on “Rapunzel of sweden nytt och Rabattkod 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *