Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Spontant köp när det är som bäst.

Jag och bebisen var tvungna att ta en sväng till mall of scandinavia mitt i allt kaos igår. Jag var tvungen att hämta ut mitt pass då det var sista dagen att hämta ut paket på posten  nu inför min julkalender så jag var verkligen tvungen att åka till solna. Inte kunde jag  låta bli att svänga förbi mos och tanken var att köpa julklappar men blev julklappar till mig själv istället?

min plånbok från samma märke blev snodd i somras så en plånbok var själklar, så lyckades snubben i butiken lura på mig en väska också, eller ja, jag behlvde en svart och den modellen . Svart och guld ❤️

Det var så fint, varje hel timme snöade det. 

Får ge mig på ett nytt försök att köpa julklappar . En är iallafall redo!

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *