Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Som ett brev på posten kom det… igen. 

Hej du!

Mina stressiga dagar går i ett. Lever jag? Haha. Dessa dagar har jag mer eller mindre ”vabbat” med fler än ett barn åt gången , antingen är alla 4 sjuka hemma tillsammans i omgångar eller ett barn varje vecka. Så att få ha lugn och ro och rå om en bebis ensam under mammaledigheten är några jordår bort just nu ?

Så fort jag tänker , äntligen ska jag ta tag i detta detta och detta är det någon som ska ligga döende .

Angelina smittade ner Mirabelle och Chloe, så igår välkomnade vi vattkoppor del 2. Phu! Dom har dock ytterst få och inte ens i ansiktet. 

Klia gör det dock. Men Angelina var täckt  ÖVERALLT, så mycket att såren fortfarande finns kvar! Hon hade vela ansiktet täckt. Chloe och Mirabelle ser vanliga ut, hade jag inte igår morgon bytt tröja på Chloe hade jag ALDRIG upptäckt att hon fått vattkoppor .

Vi skulle till dagis och skolan!

I måndags började Mirabelle gråta och klaga massor över huvudvärk , hon brukar få ont i huvudet varenda gång hon får feber eller blir sjuk, vet inte om det är huvudvärk eller om inte hon kan sätta sina ord på vad det är. Jag gav henne en alvedon och vi la oss, vaknade upp 07 och hon fortsatte gråta över huvudvärken och såg ganska tagen ut. Tänkte boka tid på vc för att se att det inte var hjärnhinneinflammation av sommarens fästingar .

Står i badrummet och chloe hade blött ner sin tröja, jag tar av henne den och borstar hennes hår innan jag sätter på en ny tröja , får syn på tre röda prickar som jag kollade supernära på. Ena var vattenfylld och jag förstod snabbt att vattkopporna nu smittat henne med.

Kollade på Mirabelle och det syntes knappt något på henne tills dagen efter, ett par, kanske 5-6 stycken på ryggen. 

Idag två dagar senare har de knappt fått fler men det är vårtor och kliar. Bara bebisen kvar. Vi får se om han blivit smittad eller ej. Men då har vi detta överstökat nu.

Men det konstiga var att Chloe fick aldrig någon feber och är lika vild, Mirabelle har låg feber och hängig och Angelina hade sjukt hög feber och sängliggandes i flera dagar . Olika det kan vara !

På ett sätt hoppas jag inte bebisen får det ännu , om det blir jobbigt för han. Jag kan säga att jag är helt slut efter dessa veckor av sjukdomar. 

Vi som alltid brukade vara friska! Tur i oturen att allt sker när en bebis föds och man gärna hade vilat denna period lite mer än att springa runt haha . 

Så soffhäng,filmer ,försöka städa när de är lugna är vad dagarna består av .

Just det, Angelina är också hemma . Hon skadade handleden kraftigt igår på skolan så hon fick hämtas . Ett bord föll på hennes hand . Den är svullen och blå men jag avvaktar lite då hon kan röra sina fingrar . Nämnde jag att mitt liv just nu är sömnlös och kaos ? Haha och nästa  avlastning sker på julafton då mamma inte haft möjlighet någon helg alls nu sedan någon månad bakåt . Sova i en vecka sen 😉 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

En reaktion på ”Som ett brev på posten kom det… igen. 

  1. Jag är så imponerad av dig. Du verkar vara en jättebra mamma och jag fattar inte hur du orkar, och samtidigt kan vara en BRA mamma, när andra skulle gått nuts för länge sen! Jag förstår ju att du har det stressigt och tufft, men det är inget som du verkar ta ut på barnen, det är imponerande. Att du roddar 4 barn, allt annat i livet och fortfarande inte flippar ur ?? Dock önskar jag att du fick lite mer avlastning för det förtjänar du ?
    Krya på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *