Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Snövit musikalen!!

Grattis till Katja Sjalander!!

Det är alltid lika svårt att välja vinnare men jag måste enbart välja en. Livet är orättvist men jag hoppas ni fortsätter tävla om fler vinster. Bland annat kan ni just nu tävla om en skötväska ifrån Elodie details och ett barn skrivbord !! Kolla bland kategori ”tävling” . Vinnarna dras nu på lördag!

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *