Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Min favvo produkt hos rapunzel of Sweden 

Mitt hår är väldigt väldigt torrt, slitet och bångstyrigt och frizzigt!

Men numera kan jag inte klaga så mycket mer .

Jag har sedan några månader tillbaka dagligen använt mig utan hair oil jojoba från rapunzel of Sweden dagligen och mitt hår är sjukt mjukt nu!

Det är helt annorlunda än vad det brukade vara!

Jag tar ett par droppar i handflatorna och drar igenom hela håret! Speciellt topparna! 

Det luktar dessutom gott och blir inte alls flottigt!

Såklart kan du köpa produkten hos Www.rapunzelofsweden.com @rapunzelofsweden finns på insta också #rapunzelofsweden

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

One thought on “Min favvo produkt hos rapunzel of Sweden 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *