Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Min C9 och mina tankar 

Hej hopp!

Jag blev så fascinerad av c9 att jag testade en omgång till. Det är så häftigt att se vad som händer med en!

Och man får ett annat tänk och en kickstart. Jag har inte fuskat en enda dag sedan starten och detta har fått mig så motiverad! Och PIGG!

Jag slutade väga mig när jag var i vecka 21 och jag har absolut ingen aning om vad jag vägde på förlossningen och hur mycket jag gått ner från att bebisen föddes tills idag ca 3 månader senare. Jag vägde mig efter 2,5 månader och därifrån har jag kört. 

Jag ångrar mig dock lite att jag inte tog reda på min vikt före.

Efter denna kuren har jag förlorat 4 kg och 12 cm i midjan. Mina armar och ben, höfter och bröst har minskats enormt . Har exakta måtten.

Det var nog brösten och midjan som sjönk rejält! 

Sen förstår jag också att jag precis fått en bebis och har en hel del vätska. Men det är precis detta kuren var bra för, att dra ur mig all vätskan .

Jag är nu inne i fit programmet typ, och ska köra i 69 dagar till, har väl kört några dagar men i början av februari är jag ”färdig” med detta. Eller delmålet är på julafton. 

Min önskan är att ha förlorat lika mycket. 

Om jag är helt helt färdig i februari återstår att se. Det verkar gå snabbt och jag börjar gymma imorgon , då går det snabbare!

 Att ställa sig på vågen var en chock för mig. Jag trodde inte i min vildaste fantasi att jag gått upp något enormt, mer än jag någonsin vägt. Aldrig vägt så. 

Men jag är så taggad, så motiverad, och snart i mål, det är en utmaning emot mig själv! Och det bästa är att vi är två som ”tävlar” emot varandra med varandra.Och  peppar varandra . 

Jag har dock inte några efter bilder än, det kommer jag ordna så ni kan få chockeras över före bilderna och efter. 

Kände redan direkt efter några dagar hur kläderna inte satt lika tajt. Att se och känna sånt är en stor motivationskälla. Köpte mig en tajt mindre glittrig klänning till nyår som mål att kliva in i den! 

Motivera sig är det bästa man kan göra! Man måste VILJA , för sin egen skull. Annars finns det ingen motivation. 

Du måste nå botten och inse vart du är på väg för att vilja ta tag i det och vilja förändra det. 

Jag höll länge på att jojo banta, alltså i århundraden . Men nej, denna gången är det eatclean och absolut inget fusk eller tanke på fusk! 

För nu kör jag på denna banan. En gång för alla. 

Jag insåg bara att det är detta eller en operation. För ja, tro mig. Vågen stod på tre siffrigt vilket jag ALDRIG kunnat förställa mig och inte mina vänner heller , ingen trodde mig tills jag visade dom. 

Jag trodde inte heller det var sant. Jag ser ju inte ut som big momma, tänk att olika kroppsbyggnader  kan väga lika mycket fastän se olika ut. 

Är ni med ? Då kör vi till julafton! Vägning och mätning nu på onsdag igen, då presenterar jag lite mer mått och bilder . 


Det som syns mest är hur mitt ansikte börjar sjunka,det är alltod det som blir väldigt runt som gravid. 

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *