Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

LUCKA NR 1 giveaway

Dagens lucka består av skrivbordet jox trend ifrån lekmer och Elodie details superfina forest flora print i skötväska!! Båda två kan bli ditt eller så väljer du ena!


Tävlingen finns på min insta @atousapink men om du inte har insta går det bra att tävla här med. Helst insta om möjlighet finns.

Tävlar du här , dela i lnlägget på Facebook , lämna en kommentar vad det bästa med julen är, välj vilken du vill vinna.
Varje lördag dras vinnarna!! 

Lycka till! 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

11 reaktioner på ”LUCKA NR 1 giveaway

 1. Delar. Det bästa med julen är att ge och se glädjen. Det behöver inte vara dyrt utan tid värme och kramar fungerar bra. gemenskap. Båda vinsterna skulle ha en plats och skapa lycka.

 2. Delar via 2 kompisar. :)

  Det bästa med julen är att få vara tillsammans, familj och släkt, både min & mannens föräldrar bor inte här i Stockholm så att se glädjen i barnens ögon & deras längtan är över & får äntligen träffa dem. :)

  Båda skulle passa utmärkt. Speciellt skrivbordet då vi håller på att göra om i stora tjejens rum. Stor glädje för henne att få nytt skrivbord:)

 3. Jag har varken insta eller fb men kan dela till dom jag känner givetvis! =) Jag hade gärna vunnit skrivbordet. Det bästa med julen tycker jag är julbelysningen! =)

 4. Delat med alla mina vänner på fb <3
  Det bästa med julen är att mysa med familjen, baka med barnen och alla levande ljus som lyser upp i mörkret.
  Skrivbordet skulle sonen uppskatta jättemycket :-)

 5. Delat och klart. Det bästa med julen är att vara lediga hemma alla 5 och spendera tid tillsammans utan måsten. När barnen öppnar sina julklappar och all god julmat. Skötväskan skulle som en smäck och även matcha min sons nya mössa

 6. Hej!
  Jag har inte insta så jag tävlar här och delar på min fb-sida. Jag tävlar om den fina väskan.
  Det bästa med julen är att då kommer min moster och mina kusiner hem från Australien. Det är alltid lika kul att träffas och vi har så mycket att prata om. Vi träffas en gång om året och det är alltid till jul för mina släktingar vill inte fira julen i sol och värme utan i snö och isande kyla. Visst är de lite knasiga!

 7. Hej har varken fb eller insta men hoppas man kan ha en chans att vinna ändå . Tycker det är superkul att det anordnas så bra tävlingar med fina priser men kravet på att ha dessa konton gör att man sällan kan delta tyvärr :) jag skulle bli upp över öronen jäkla glad av både skrivbordet och skötväskan:) det bästa med julen är att sen man blev mamma , återfått det där pirret i magen och den mysiga känslan av alla förberedelser osv som man själv kände när man var liten för att man får fixa allt som hör julen till åt sina små :)

 8. Bästa med julen måste vara att faktisk få fika med allt julgott hela veckan lång. Och låta barnen få den bästa julen man kan ge…. PS skit i Alkoholen nu alla🐴

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons