Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Mammalyx!

En gudagåva till alla tjejer!


Var på det allra lyxigaste eventet på riktigt länge igår och hem kom man med allt detta !!!!

Man fick välja goodiebag , antingen denna som hette kom kardashian , seventiees eller Bollywood!

I varje goodiebag fanns all smink och redskap med instruktioner för att sminka sig som ovan nämnda namn! 

Egentligen är jag en seventies/bollywood så jag utmanade mig och valde kom kardashian.

Denna är en utmaning för mig och handlar mycket om contouring, bronzer och glam. Jag gillar också jordnära färger men helst av allt mycket av mycket 😉 så ska bli spännande att få hela helgen spendera den framför spegeln och testa!

Och ja, barnen knyckte åt sig hälften !! Haha vi startade morgonen med att gräva ner oss i sminket och de målade naglarna innan skola och dagis , valde ut sina favoriter och fixade läpparna 😂😂😂 

Det är nu jag inser vad jag har att vänta mig!!! Leave my makeup alone!!! Dom har redan ett rum fullt av sminksvampar från real teqniques… 

som chloe sa imorse när hon valde sina färger! ” rör inte mitt smink” haha fast nädu, MITT!
Kommer mer från igår men nu kallar plikten mig (bebisen), sedan har jag inte alls många timmar på mig att handla , laga mat innan jag måste på möte på skolan! 

En halvdag helt enkelt 😉 och ni, jag gillar att dela med mig… håll utkik 😉

About atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *