Livet bland bajsblöjor, spyor, trotsiga barn och glamorösa mingel. Välkommen till min kaosfyllda vardag där jag är ärlig, rak och utan skyddslappar. En luttrad bloggare med många år på bloggnacken – som äntligen hittat hem i Allt för föräldrars värld. Jag säger vad jag tänker, och gör vad jag känner. Kontakt :atousak@live.se

Annons

Vinn biljetter till Snövit 

Godmorgon!

Startar morgonen med att tävla ut två biljetter till er.

Två biljetter till Snövit musikalen! Den har Sverigeturné så du väljer stad själv.

För att vinna :
Dela inlägget på dina sociala medier.

Lämna en kommentar varför du ska vinna detta.

Vem av EMD killarna medverkar i Snövit musikalen ? 
Vinnaren dras på lördag 26 november i bloggen . 

Om atousapink

3 barnsmamma på heltid. 3 flickor. Vardag familj barn shopping tävlingar recensioner tips hälsa skönhet events och mycket mera. Följ vårt liv bland spyor trots och bajsblöjor till galapremiärer och vipmingel!

16 reaktioner på ”Vinn biljetter till Snövit 

 1. Jag skulle så gärna vilja vinna för att
  Överraska mina föräldrar med något.Dom ställer upp så mycket för mig och mina barn just nu under skilsmässa och lägenhets sökande. Plus att dom har barnen medans jag går på bilskolan för att underlätta vårat liv. Jag håller verkligen tummar och tår.

 2. Skulle vilja överraska dottern genom att gå på denna med henne eftersom hon älskar olika upplevelser! Delar på IG under alias gollobracing.

 3. En av mina söner går på Adolf Fredriksmusikklasser och sjunger varje dag. Han drömmer om att bli en musikalartist. Han har gjort några gig och mindre roller. Det vore så kul och inspirerande för honom att få se föreställningen. En tjej i hans klass spelar en av dvärgarna. Vår ekonomi (vi har 4 barn och precis byggt ett hus på Värmdö)) tillåter inte såna utflykter. Biljetterna vore en perfekt julklapp till min lilla musikalfantast! Delat på Instagram under namnet @the_choir_leader (jag jobbar som musiker och körledare)

 4. ERIK 😊
  Jag skulle gå med min dotter. Hon har aldrig varit på en föreställning förut.
  Kram Virrevippen (insta)

 5. Erik Segerstedt är den medlem av EMD som är med i musikalen-
  Vill gärna pausa från städning, tvättning spis – att istället få gå på denna Snövit musikal tillsammans med min kära väninna vore ett fantastiskt musikalvinstpris och ett minne för livet givetvis!

 6. Jag och min son älskar musikaler och ja försöker att vi ska få gå ibland men det är så dyrt så det skulle va så fantastiskt om vi kunde få vinna dessa. Eric från EMD medverkar i snövit 😀

 7. Emd Erik. Jag skulle vilja ta med min äldsta tös och ha lite ensamtid med henne. Hon har sett gamla tecknade Snövit massa gånger så hon skulle verkligen uppskatta detta. Skulle även vara den första musikalen jag ser i mitt 25-åriga liv. Håller tummar och tår :)

 8. jag och min mamma älskar sagor.älskar musik.men har alldrig varit på någon musikal förut.Vi är nyfikna på hur denna saga gestaltas som musikal.En musikal med en saga som berör.Sen är vi nyfikna på hur nanne gestaltar sin karaktärHoppas få uppleva detta.
  Svar erik segerstet

 9. Glömde skriva gillat och delat.tilllägger det Erik segerstet är en av mina stor idoler.och nu är han äntligen med i en musikal.vill se Hur han gestaltar prinsen.brukar aldrig vinna något :(

 10. hej, jag skulle vilja gå på snövit datum Örebro 21 Januari. Har aldrig vart på musikal och vill uppleva den gärna denna gång.. Tar med mig min syster om jag vinner vi är två stora disney älskare. erik segerstet är med i musikalen han är prinsen. hoppas på att vinna detta har inte råd att gå annars:(

 11. När jag var 10år stog jag på scenen som snövit.tänk att få uppleva gamla minnen.Tar med mig min syster som är ett riktigt disney freak.Hon gillar desutom erik segerstet.
  men har inte sett han live förut.så det skulle vara extra roligt om vi vann detta nu. delat gillat

 12. jag och min dotter älskar sagor.älskar musik.men har aldrig varit på någon musikal förut.Vi är nyfikna på hur denna saga gestaltas som musikal.En musikal med en saga som berör.Sen är vi nyfikna på hur Nanne gestaltar sin karaktär. och även Erik Segertet som är prinen hur han getaltar sin karaktär.Hoppas få uppleva detta.gillat delat
  Gillat delat

 13. Svaret är Erik Segerstedt !

  Jag skulle vilja överraska Viggo med att gå på snövit.
  Vi har bara varit på ”barnteater” tidigare
  men han älskar det och jag är säker på att han är ”redo” för att gå och se en RIKTIG föreställning med duktiga artiser och grym musik.
  EMD är dessutom några av hans idoler så vi håller tummarna lite extra hårt för tur :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons